Over Edwin, hout­bewerker in Arnhem

Vanuit een passie voor hout en houtbewerking is Edwin gaan werken. De meubelen die hij maakt zijn uniek, alles wordt met de hand gemaakt. Je kunt zelf aangeven welke houtsoort, afwerking en maten je wenst. Natuurlijk kun je Edwin om advies vragen.

Ook kun je hier terecht voor diverse soorten klussen, zoals bijvoorbeeld laminaat leggen of het bouwen van een schutting.
Edwin in het Highland Folk Museum
Edwin houtbewerker

Achtergrond

Al heel wat jaren is Edwin bezig met het maken van houten meubels en houten voorwerpen zoals speelgoed. Aanvankelijk vooral voor vrienden en familie, en later professioneel. Dit roept vaak bewondering op. Als men dan netjes afgewerkte houten voorwerpen ziet, zijn mensen vaak aangenaam verrast. De stap om via Chisel64 houten voorwerpen op maat te maken, is voor Edwin daarom een logische stap geweest. Zo is Edwin dus houtbewerker geworden.
Tegenwoordig is iedereen druk. Mensen komen vaak niet toe aan de klussen in huis, terwijl je daar juist je rust en comfort zou moeten vinden. Hij werkt nu al met veel tevreden klanten samen. Het is fijn om mensen te helpen met een passend meubel, unieke fotolijst of de restauratie van een houten erfstuk.

De kracht van Chisel64 is de kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Edwin staat er ook om bekend hoe nauwkeurig hij werkt, zoals blijkt uit het werken met oog voor detail en vooral met aandacht voor een nette afwerking van zijn werkstukken.

Blijven leren en ontwikkelen

Daarvoor leert hij steeds bij. Een historisch balkon renoveren was een opdracht die Edwin met veel plezier uitvoerde. Hiertoe was grondig nazoekwerk nodig over historische bouwmaterialen en historische houtverbindingen. De timmermannen van vroeger leverden prachtig werk van hout, daarom is het logisch dat het herstel nu ook gebeurt met respect en nauwkeurigheid.
© 2015-2024 Chisel64
KVK 63054434 | BTW NL001868537B33